Begin je eigen startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld al aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens prima worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Eigen startpagina maken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel makkelijk met behulp van het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Ook zijn banners op een gemakkelijke verstandige te plaatsen op uw website. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is enorm eenvoudig.