Beheer linkpagina

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Uiteraard kan dat. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de pagina Eigen startpagina leest u daar meer over. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Met behulp van een bijzonder beheerpaneel op uw website past u de site eenvoudig aan.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Handig als u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.