Beheer linkpagina

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

U zou Een startpagina online zetten kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.