Beheer linkpagina

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook plaatjes op uw startpagina te plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Startpaginascript eens.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Dit geeft u een stuk zekerheid. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.