Beheer makkelijk een nieuwe portaalwebsite

U kunt een startpagina website vrij eenvoudig voor affiliate marketing gebruiken. U plaatst op een dergelijke website linkjes naar andere sites. Met deze links wordt de vindbaarheid van de vermelde websites vergroot. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Veel scripts hiervoor geven u de mogelijkheid om een subdomein aan te maken per dochterpagina. Relevante zoektermen kunnen per losse dochterpagina worden ingesteld. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

Neem Startpagina script door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

Het zal niet moeilijk zijn om linkbuilding diensten aan te bieden. Dat zal niet lastig zijn als u een professioneel script gebruikt. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. In de beheeromgeving stelt u eenvoudig de prijs van linkplaatsing in. Bezoekers kunnen het formulier voor aanmelden van een link vanuit iedere dochterpagina heel gemakkelijk bereiken.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Commerciële links plaatst u op dezelfde wijze als een gewone link.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

De formulieren op uw website zijn zo opgezet dat de ingevoerde waarden op geldigheid worden gecontroleerd. Daarnaast bevatten de formulieren technieken voor het herkennen en tegenhouden van spam.