Beheer startpagina

Weet u een aantal interessante sites zo uit uw hoofd op te noemen, dan kan het leuk zijn eens een startpagina te maken waarop u deze sites vermeldt. Een beloning voor deze inspanning kan worden gerealiseerd door een affiliate banner of Google Adsense op uw startpagina zodat u er periodieke inkomsten uit kunt halen. Daarvoor kunt u zonder kosten een startpagina aanmaken. Middels het aanmaken van rubrieken kunt u de links groeperen op onderwerp. Vooral wanneer u links over onderwerpen heeft waar nog weinig over geschreven is, wordt uw startpagina interessant voor bezoekers en zoekmachines zoals Google en Bing.

U kunt zorgen dat u wordt beloond voor de tijd die u steekt in het maken en onderhouden van de startpagina. Er is een extra inkomen uit de startpagina te halen. Het weergeven van affiliate banners of advertenties op uw startpagina is een manier om extra inkomsten te genereren.

Een eigen startpagina biedt nog meer mogelijkheden. Een informatiebron die we u niet willen onthouden is Startpagina Script. Via uw eigen startpagina kunt u ook uw eigen website wat meer bekendheid geven. Zowel bij de bezoekers als bij de zoekmachines. Het gebruik van een startpaginascript is doorgaans ook erg interessant. Daarmee maakt u een complete startpagina website. In dat geval laat u uw aangemaakte startpagina dochters niet aan hun lot over. Maken uw bezoekers regelmatig een startpagina aan met interessante links, dan zorgt dit voor extra snelle groei.