Beheer startpagina

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. In dit artikel leest u over beide opties meer. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. U combineert de opties dan gewoonweg.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Eigen startpagina online zetten. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.