Beheer van een linkpagina

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Vanzelfsprekend kan dat. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Meer informatie is op te vragen via eigen startpagina. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Een dergelijk script is niet heel duur. Er is een beheergedeelte waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. Door eenvoudigweg een instelling te veranderen zet u het aanmeldformulier open. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Een uitstekende keuze in het geval dat u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.