Beheer van uw linkpagina

Wanneer u een nieuwe startpagina wilt samenstellen kunt u een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Een nieuwe startpagina aanmaken kan op veel bestaande Nederlandse startpagina websites. U hoeft hier doorgaans geen kosten voor te maken. Uw nieuwe dochterpagina helpt ook de startpagina website zelf vooruit. Krijgt de website regelmatig nieuwe content erbij, dan zullen zoekmachines de website na enige tijd interessant gaan vinden.

Bij veel websites kunt u een gebruikersaccount registreren, waarmee u vervolgens een nieuwe startpagina kunt samenstellen. Het zal vaak niet lastig zijn om dit aanmeldformulier op een website te vinden. De link naar het formulier is vaak via het navigatiemenu te vinden. Dikwijls bevat de voorpagina een link naar het betreffende formulier. Mocht u een fout maken bij het invullen van het formulier, dan zal u er een melding verschijnen en kunt u de ingevoerde gegevens corrigeren. U hoeft dus niet bang te zijn dat u het verkeerd invult.

Om meer over het eigen startpagina maken te weten te komen, kunt u de pagina Eigen startpagina online zetten doornemen. Het beschrijft de stappen van de aanmelding en geeft u tips hoe u hiervoor geschikte startpagina websites kunt vinden. Heeft u een werkend e-mailadres, dan zal niets u in de weg staan bij het aanmaken van uw eigen startpagina op een website naar keuze. Vult u een nep e-mailadres in, dan kunt u uw e-mailadres niet bevestigen. En dan zult u niet kunnen inloggen.

Zelf een startpagina website beginnen is een alternatief dat ook nog redelijk betaalbaar is. Van belang hiervoor is dat u een webhosting pakket en een domeinnaam heeft. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Toevoeging vindt bij een startpaginascript in veel gevallen automatisch plaats. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.