Beheer van uw startpagina

Is een eigen startpagina website iets voor u? Dit artikel vertelt u wat te doen. Wat ervoor nodig is, is een startpagina script. De installatie van het script op uw webruimte hoeft niet lastig te zijn. Mocht u het toch liever zelf installeren, dan is dat niet lastig. Er is vaak een handleiding bij inbegrepen.

Bent u benieuwd geworden naar het startpaginascript dan kunt u Eigen startpagina maken eens bekijken. Het gaat om een redelijk betaalbaar startpaginascript. Er zijn voldoende mogelijkheden voor online inkomen genereren. U verkoopt dan links op de startpagina website. Als u wilt kunt u ook Google Adsense op uw startpagina tonen. U kunt de aanschafkosten zo vrij snel terugverdienen. Zo verdient u enerzijds aan uw startpagina website. Her en der zullen andere websites weer naar uw startpagina website wijzen. Vervolgens krijgt uw startpagina website ook meer bekendheid bij bezoekers en zoekmachines.

Een installatie script zorgt voor de juiste instellingen. Het installatie script roept u aan nadat u de PHP bronbestanden op uw webruimte geplaatst heeft. De installatie script maakt onder andere een beheerdersaccount aan voor u. Voor iedere startpagina kunt u een eigen subdomein instellen. Gaat men met de browser naar het subdomein, dan is de startpagina te zien. En zo heeft iedere startpagina een eigen subdomein eraan gekoppeld.