Bouw eigen startpagina

De mogelijkheid om een dochterpagina aan te maken wordt op diverse startpagina’s geboden. Over het algemeen zal het aanmaken van een startpagina gratis zijn. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein. Voor het beheren van uw startpagina is geen programmeerkennis nodig.

Eigenlijk is een dochterpagina niet meer dan een lijst met links naar websites. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Per onderwerp maakt men een rubriek aan. De kolommen op de startpagina bestaan uit rubrieken. Dit is voor de bezoeker fijn. Een beschrijvende titel in uw categorie helpt ook met indexeren in zoekmachines. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Eigen startpagina. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Op  uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro.

Startpagina’s zijn ook voor SEO erg goed. Een startpaginascript zal zorgen dat het nog beter gaat.