Bouw je moderne portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld vast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan daarnaast zeer nuttig voor SEO-doeleinden. Er zijn diverse dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen startpagina maken. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Via het beheeromgeving past men een dochterpagina erg makkelijk aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Daarnaast plaatst u enorm eenvoudig banners op uw site. U kunt ook affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.