Bouw Jouw Eigen Advertentiesite

Bent u op zoek naar wat diversiteit in uw inkomsten? Wellicht is het dan interessant om uw eigen marktplaats te beginnen. Een eigen marktplaats is interessant omdat het een aantal manieren voor online geld verdienen biedt. U kunt het idee dat het maken van uw eigen advertentie website zeer lastig is. Maar is dat niet. Via een marktplaats PHP script klikt u de website zo in elkaar.

De noodzaak om zelf te programmeren valt met een marktplaats CMS script volledig weg. Het script is al helemaal volledig. Alle instellingen van uw website zijn via het beheerpaneel heel eenvoudig te veranderen naar uw eigen smaak. Deze beheeromgeving kunt u alleen bereiken met de juiste inloggegevens. Adverteerders kunnen hier ook inloggen, maar zij kunnen alleen hun eigen advertenties beheren.

Wat is nu een goed marktplaats script, hoor ik u vragen. U kunt het artikel advertentie website doornemen als u daar achter wilt komen. Voor de meeste mensen zal het marktplaats PHP script installeren geen enkel probleem zijn. U kunt een hoop besparen door een marktplaats CMS script te kopen. Anders zou u moeten wachten op een programmeur.

U kunt heel makkelijk een verandering aanbrengen in de uitstraling van uw advertentie website. De kleuren van uw website wijzigen is een fluitje van een cent. De rubrieken op uw website zijn naar hartenlust te veranderen. Het is zo aan te passen dat u een bepaald publiek met uw advertentie website aanspreekt.

Het script bevat verschillende opties voor geld verdienen. U kunt betaalde rubrieken aanmaken. Wil men een website bij de advertentie tonen, dan is daar ook geld voor te vragen. Wil de adverteerder zijn telefoonnummer bij de advertertentie zetten, dan is daar ook een klein bedrag voor te vragen. Het script kan de status van de betaling opvragen. Hierdoor kan het de advertentie direct plaatsen als het een betaalde rubriek betreft. Een vermelding van een telefoonnummer of website wordt ook meteen geactiveerd.