Bouw Uw Eigen Advertentie Website

Is een eigen marktplaats beginnen iets wat u graag wilt? Ook wanneer u geen verstand van de techniek heeft, is dat mogelijk. U kunt dan via een beheerpaneel gemakkelijk uw site aanpassen. Voorbeelden van wat u kunt aanpassen zijn de categorieën en kleuren op uw marktplaats website. Diepgaande kennis over de techniek is voor het wijzigen van uw website niet noodzakelijk. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Tevens zijn er allerlei mogelijkheden om met het script inkomsten te genereren. Betaalde rubrieken aanmaken is een goede mogelijkheid. U kunt geld vragen als de adverteerder een advertentie wilt toevoegen. U kunt verschillende tarieven rekenen voor deze opties.

Bij het plaatsen van een advertentie krijgt de adverteerder een melding te zien over de kosten. Daarna kan de adverteerder eenvoudig betalen via de website. Lijkt het geld verdienen met een marktplaats PHP script u ook wel iets? Het is in dat geval een goed idee om Advertentie website te lezen. Echt hoge kosten hoeft u voor zo een script niet te maken. Een eigen advertentie website is zo gepiept op deze manier. Noodzakelijke databasetabellen maakt het script voor u aan. Ook maakt het script een beheerdersaccount voor u aan. U kunt na de installatie uw website via de beheeromgeving beheren.

Er kunnen enkele foto’s aan een advertentie worden toegevoegd.Hoeveel foto’s een adverteerder maximaal mag toevoegen, is instelbaar. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte dan kunt u de instelling hoger zetten dan wanneer u een beperking heeft qua ruimte. Een nieuw gebruikersaccount kan men via uw website aanmaken. De bezoeker kan daarvoor een registratieformulier invullen op uw advertentie website. De adverteerder kan met zijn gebruikersaccount eenvoudig aanpassingen aan zijn advertenties doen. Via een bij de advertentie weergegeven formulier kan iemand eenvoudig reageren op een advertentie. Via een apart formulier kan men verdachte advertenties bij u melden.