Bouw uw eigen marktplaats

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Zelfs zonder technische achtergrond kunt u een eigen marktplaats beginnen. U kunt van een advertentie script gebruik maken voor het opbouwen van uw eigen marktplaats. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het aanschaffen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Een adverteerder kan eenvoudig een nieuwe advertentie toevoegen op uw advertentie website. Het reageren op een advertentie is zeer gemakkelijk met behulp van een reactieformulier te doen. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Het doornemen van Uw marktplaats betaalbaar starten is aan te raden wanneer u op zoek bent naar een goed marktplaats PHP script. Aan de extra opties bij het toevoegen van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. U kunt betaalde categorie├źn aanmaken en per categorie de prijs instellen. Voor zowel Nederlandse als Belgische adverteerders worden er een aantal betaalmethoden aangeboden. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

U krijgt ook de mogelijkheid om eenvoudige banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense plaatsen aan uw website. U kunt er daarbij voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats script. Tijdens de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. Deze zijn later via de beheeromgeving makkelijk te wijzigen, op het moment dat de behoefte daarvoor ontstaat. De zoekwoorden en de beschrijving zijn bovendien per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.