Bouw uw eigen marktplaats

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via Uw eigen marktplaats bouwen vinden. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Via een formulier die bij een advertentie te zien is, kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Het formulier is via de knop genaamd “Reageer” tevoorschijn te halen. Het script controleert of het bericht spam inhoud bevat. Ook op het klachtenformulier worden spamfilters toegepast. De adverteerder kan bieden inschakelen. Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Verder kunt u nog geld verdienen aan banners die op uw advertentiewebsite te plaatsen zijn. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.