Een advertentiewebsite runnen

Het beginnen van een advertentiewebsite is niet lastig als u de mogelijkheden kent. Kunt u een script voor het bouwen van een advertentie website vinden, dan is het verstandig dit script aan te schaffen. Het registreren van een domein en het aanschaffen van webhosting zijn twee andere noodzakelijke stappen. Wilt u het marktplaats PHP script kunnen gebruiken op een hosting pakket, dan dient er ook een database aangemaakt te kunnen worden.

U kunt per individuele categorie de zoekwoorden en een beschrijving doorgeven. In de beheeromgeving zult u deze velden voor het invoeren van metagegevens gemakkelijk kunt vinden. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden, kunt u ook eens de pagina marktplaats script kopen bezoeken. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat.

Aanmelden op uw advertentie website is voor adverteerders een kwestie van het registratieformulier invullen. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Men kan een advertentie aanmaken via het eigen gebruikersaccount. Bestaande advertenties kunnen worden gewijzigd of verwijderd. U kunt inkomsten genereren met het aanbieden van extra opties waaruit bij het plaatsen van een nieuwe advertentie kan worden gekozen.

Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Er is ondersteuning voor Targetpay en Mollie. Met welke partij u het liefst zaken doet, kunt u zo eenvoudig zelf beslissen. Betalen via deze betaalgateways is voor Nederlandse en Belgische klanten heel eenvoudig.

Ook stelt u gemakkelijk in hoeveel advertenties per pagina dienen te worden weergegeven. U kunt tevens de kleuren van uw advertentie website hier naar wens veranderen.