Een Eigen Advertentie Website Beheren

Een marktplaats CMS script maakt het makkelijk om uw eigen marktplaats in elkaar te zetten. U hoeft zelf geen script meer te bouwen als u kiest voor een reeds bestaand marktplaats script. Het betreft doorgaans een PHP script. PHP scripts zult u doorgaans overal kunnen draaien. U kunt dus zelf een hosting partij kiezen om het script bij te draaien. Vaak wordt er een apart script meegeleverd waarmee u het systeem kunt installeren op uw webruimte. Met behulp van dit script zal de installatie geen problemen opleveren.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor geld verdienen met een marktplaats PHP script. Om meer hierover te weten te komen kunt u Jouw Eigen Advertentiewebsite raadplegen. Het script biedt de mogelijkheid om geld te vragen wanneer iemand in een populaire rubriek een advertentie wil plaatsen. U bepaalt daarbij zelf welke rubrieken het betreft en wat de prijzen zijn per rubriek. Tevens kunt u geld vragen voor de vermelding van een website. U kunt hetzelfde doen voor het weergeven van een telefoonnummer bij een advertentie. U zult begrijpen dat een website die beter wordt bezocht, hogere prijzen kan hanteren dan een website die minder goed bezocht wordt. U heeft er dus baat bij als de website veel gebruikt wordt. U kunt meteen wijzigingen aanbrengen na de installatie van het script. Op ieder moment kunt u uw website andere kleuren geven. Nadat u bent ingelogd kunt u deze wijzigingen aanbrengen. Dit is ook de plek waar u de gebruikersaccount en de advertenties op uw site beheert.

Een categorie op uw website aanpassen is heel gemakkelijk met het script. Als u wilt kunt u de door het installatiescript aangemaakte categorie├źn door uw eigen categorie├źn vervangen. Zolang u met het beheerdersaccount inlogt, is het doen van een dergelijke aanpassing eenvoudig. De kans bestaat dat u een afzonderlijke markt met uw marktplaats wilt bewandelen. Dat kunt u met het script simpel doen. In de andere artikelen op deze website vindt u meer over de verschillende mogelijkheden.