Een eigen marktplaats starten

Voor het gebruik het script is geen enkele kennis van HTML vereist. Het installeren vereist niet heel veel technische kennis. Vanaf de site van de aanbieder kunt u de handleiding voor het installeren downloaden. Via de site van de aanbieder kunt u verdere support bij de installatie krijgen. Na de installatie kunt u beheerderstaken uitvoeren met behulp van uw beheerdersaccount.

De pagina Uw eigen marktplaats bouwen bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

U kunt via de beheeromgeving eenvoudig instellen hoeveel foto’s maximaal per advertentie toegevoegd kunnen worden. Het is mogelijk om het aantal foto’s hoog te zetten of in te perken. U kunt bij het instellen van het maximumaantal foto’s per advertentie rekening houden met de beschikbare ruimte op uw webhosting pakket.

Het registreren als adverteerder is heel gemakkelijk te doen op uw advertentie website. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Als er ongeldige gegevens worden ingevuld dan zal er een melding weergegeven worden.

U kunt relevante zoektermen per rubriek invoeren in het systeem. Zou u zelf een script moeten schrijven, dan zult u zich ook over zoekmachineoptimalisatie moeten bekommeren.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Er zijn verder allerlei opties waarvoor u een bedrag kunt rekenen.