Een eigen portaalsite bouwen

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft het inlogsysteem verder zo veilig mogelijk gemaakt.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit is relevant om het systeem tegen slechte intenties te beschermen. Doordat men gemakkelijk een account kan registreren, is voldoende beveiliging van groot belang voor uw startpagina website. U kunt de pagina Eigen startpagina doorlezen als u wel oor naar zo een soort script heeft. Direct na het aanschaffen kunt u het startpagina script downloaden. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U mag bij het aanmaken van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Van de verschillende opties staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

U voegt makkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, wanneer u dat wilt. U kunt rubrieken daarnaast voorzien van stukjes informatieve tekst. Wanneer u dat wilt dan kunt u gemakkelijk een blokje met het meest recente nieuws aanmaken op een startpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.