Een eigen startpagina maken

Goed gevonden worden in de zoekmachines is altijd nuttig indien u extra inkomsten kunt gebruiken. Het kan immers voor klandizie zorgen. Backlinks kunnen u daarbij helpen. Startpagina’s zijn een voorbeeld van pagina’s die u zelf kunt aanmaken en waar u dergelijke links kunt plaatsen. In de meeste gevallen zitten hier geen kosten aan verbonden. Uw geheel eigen startpagina website opzetten is een andere optie.

Toch kleeft er wel een nadeel aan een gratis startpagina. Er is weinig zekerheid over het voortbestaan van uw aangemaakte startpagina. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Sterker nog, men hoeft u zelfs niet op de hoogte te stellen van de verwijdering.

Hoe u dit oplost kunt u lezen in het artikel uw nederlandse startpagina bouwen. U kunt met behulp van een startpagina script zelf ook een startpagina website beginnen. U houdt zo zelf het heft in handen. U betaalt voor de hosting dus uw website zal niet zomaar van het internet kunnen verdwijnen. U kunt dit zien als het kopen van een bepaalde zekerheid en continuïteit.

De startpagina website kan vaak aan uw bestaande hosting pakket worden toegevoegd. Meer dan één website op een hosting pakket onderbrengen is vaak mogelijk. Zo hoeft u geen extra hosting pakket aan te schaffen. Is het niet zo dat u er meerdere websites kunt onderbrengen, bedenk u dan dat webhosting tegenwoordig bijna niets meer kost. Webhosting kost maar een paar euro per maand.

Het verkopen van links is een uiterst interessante mogelijkheid die een startpaginascript u biedt. De plaatsing van de aangemelde link verloopt dikwijls automatisch nadat er is betaald. Zo heeft u de investering er eigenlijk binnen de kortste keren in veelvoud uit. Heeft u tijd om met een startpaginascript aan de slag te gaan? Met een startpaginascript heeft u de juiste tool in handen om online extra inkomen te generen en tevens een platform te bieden om andere websites beter vindbaar te maken.