Een eigen startpagina online zetten

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Maar er kan ook een commerciƫle motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Een nieuwe startpagina online zetten door te nemen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.