Een eigen startpagina op touw zetten

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe kunt u ze laten staan. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat plaatjes en informatieve teksten. Het artikel http://eversunny.org/comment/html/?478999.html voorziet u van nog meer tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Dit geeft u een stuk zekerheid. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.