Een eigen startpagina op touw zetten

Heeft u het idee dat het lastig is om eigenaar te worden van uw eigen startpagina website? Toch is het relatief gemakkelijk. U kunt hier lezen hoe u zelf een startpagina website bouwt. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Geld verdienen is daarbij ook mogelijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Een startpagina script is hetgeen u nodig heeft. Met een dergelijk script heeft u binnen korte tijd uw eigen startpagina website in de lucht. Een startpagina script is vaak geschreven in de programmeertaal PHP.

Het script moet worden geplaatst op uw webruimte. Webhosting is dus iets anders dat noodzakelijk is wanneer u zelf een startpagina website wilt beginnen. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Het artikel Een mooie startpagina op touw zetten is ook het doorlezen waard wanneer u serieus bent met uw plannen om een startpagina script te gaan gebruiken. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. Een apart script neemt vaak het aanmaken van de databasetabellen en het correct vullen van de configuratiebestanden voor zijn rekening tijdens de installatie.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Zo kunt u inkomsten genereren met links verkopen. Een betaalde link kan via een formulier worden toegevoegd aan de website. Daarbij kan ook worden aangegeven op welke dochterpagina en in welke rubriek de link moet worden toegevoegd. Als het formulier helemaal correct is ingevuld, wordt de bezoeker naar het betaalscherm geleid. De link wordt direct na een succesvolle betaling toegevoegd.

Als een bezoeker daar interesse in heeft, kan hij een account aanmaken op uw website. Met een gebruikersaccount is het mogelijk om op uw website in te loggen. Als men is ingelogd kan men een startpagina aanmaken en de inhoud daarvan beheren. Het helpt u met het verkrijgen van extra content op uw website. Regelmatig een nieuwe dochterpagina is interessant voor bezoekers. Websites waar regelmatig goede content bij komt zullen verder door zoekmachines beter worden gewaardeerd dan websites waarbij dat niet zo is. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.