Een mooie startpagina bouwen

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. De voornaamste bedoeling van een startpagina script is een eigen startpagina website in elkaar zetten. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. U kunt Nieuwe startpagina maken lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

Ook kan een startpagina script worden ingezet voor het genereren van online inkomen. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.