Een mooie startpagina bouwen

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? U kunt zorgen dat u extra inkomen via de startpagina genereert. Zo zorgt u voor een beloning voor uw werk. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Uw Nederlandse startpagina samenstellen eens lezen. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.