Een mooie startpagina samenstellen

Bij veel startpagina websites kunt u zich als beheerder van uw eigen startpagina aanmelden. Heeft u een eigen website en wilt u hoger in Google komen, dan zijn startpagina’s enorm handig. Google zal de startpagina links als een aanprijzing van de website waarnaartoe gelinkt wordt beschouwen. Naar welke websites u een link op uw startpagina toevoegt mag u zelf bepalen. Wanneer uw website een hogere positie in de zoekresultaten heeft, dan zal dit er ook vaak zorgen dat meer mensen uw website bezoeken.

Het kan natuurlijk zijn dat u niet zelf een startpagina wilt maken. Daarom is het aanmelden van een link vaak ook mogelijk. Een link kunt u op diverse wijzen aanmelden bij een startpagina website. U kunt een linkaanmelding doen zonder tegenprestatie. Echter zult u dan geen zekerheid hebben over daadwerkelijke plaatsing van de link. Is er geen formulier hiervoor aanwezig, dan is het invullen van het contactformulier ook een mogelijkheid om de URL onder de aandacht te brengen. Of de link daadwerkelijk wordt toegevoegd, dat is iets wat te beheerder zal bepalen.

Wilt u een nieuwe startpagina op een bestaande website aanmaken? Het artikel startpagina script geeft u meer inzicht in het proces van aanmelding en het daadwerkelijk aanmaken en vullen van een startpagina. Als u een startpagina samenstelt is het namelijk wel fijn wanneer u dat ook goed doet. Met het artikel krijgt u meer inzicht in de te nemen stappen. Een link terug naar de startpagina website plaatsen en deze doorgeven is een andere optie. Het is dan een stuk waarschijnlijker dat de link ook echt wordt toegevoegd. Een geldbedrag betalen voor de linkplaatsing is een andere optie die regelmatig wordt aangeboden. Als u betaalt voor de linkplaatsing, weet u zeker dat de link toegevoegd wordt.

Het kan zijn dat u nog aan het bedenken bent op welke wijze u de startpagina dochters in gaat zetten. Aan de hand van de andere artikelen op deze website kunt u wellicht een plan maken.