Een Nederlandse startpagina bouwen

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Zo zal aanmelding als paginabeheerder bij veel websites mogelijk zijn. Het aanmaken van een startpagina als paginabeheerder is doorgaans niet verbonden aan kosten. In sommige gevallen mag u ook teksten en afbeeldingen op uw eigen startpagina plaatsen. Het promoten van uw eigen websites op uw startpagina’s is natuurlijk een goed idee. Een link wordt als een aanbeveling beschouwd door de zoekmachines. Dit is erg handig wanneer u een eigen website heeft. U heeft een streepje voor als u een aantal goede links heeft die verwijzen naar uw site. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Verder is een eigen startpagina website samenstellen een andere interessante mogelijkheid. U heeft dan een domeinnaam en webhosting nodig waarop u een startpagina script kunt installeren. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Bezoekers krijgen namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde plaatsing. Zij betalen dan een bedrag en de link wordt na de betaling direct toegevoegd. Uitermate interessant voor ondernemers, want het kan zorgen voor een extra inkomen.

Ook is het mogelijk om een link aan te melden wanneer u niet zelf een startpagina in elkaar wilt zetten. Wanneer u een linksuggestie indient is dit gratis maar er is geen garantie over de plaatsing van de link. Plaatst u op een andere pagina een link terug naar de startpagina, dan is het mogelijk deze link als retourlink op te geven. De kans dat uw link wordt geplaatst is dan groter. Verder is het bij veel sites mogelijk om een betaalde link te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de link dan gegarandeerd wordt toegevoegd. Heeft u nog geen idee van wat u wilt, lees dan ook Een website bouwen eens door. Wanneer u weet wat de mogelijkheden zijn, wordt het ook minder lastig om startpagina’s succesvol in te zetten.