Een Nederlandse startpagina maken

Heeft u de beschikking over een startpagina dochter dan heeft u daarmee vaak een aantal mogelijkheden. In eerste instantie is het uiteraard mogelijk om backlinks te plaatsen op de startpagina. Hiervoor zijn startpagina’s in eerste instantie ontwikkeld. Veel scripts bieden de mogelijkheid om diverse widgets toe te voegen. Bezoekers vinden widgets fijn.

U kunt een startpagina aanmaken door uzelf op een bestaande pagina website te registreren. Na het plaatsen van links is het belangrijk dat u de startpagina bijhoudt. Links verdwijnen en nieuwe links worden toegevoegd. Af en toe een link verwijderen die niet werkt is ook nodig. Het is uw verantwoordelijkheid dat de startpagina up-to-date links bevat.

U bent dus nooit echt klaar met uw startpagina. Heeft u uw dochterpagina’s op een eigen website staan, dan is het mogelijk om het beheer centraal te regelen. Wilt u er meer over weten, dan bevat het artikel veel goede informatie. Een eigen startpagina website geeft u meer controle over de situatie wanneer u met uw startpagina’s van anderen afhankelijk bent. In dat geval zit u ook niet vast aan allerlei eisen die de beheerders van andere websites aan uw dochterpagina’s stellen. U kunt de optie voor registratie van buitenaf inschakelen waarmee bezoekers zelf een startpagina op uw website kunnen aanmaken.

Een eigen website met dochterpagina’s geeft u de volledige controle over het voortbestaan van de site. Inkomsten genereren wordt met een eigen website ook eenvoudiger. Zo wordt het mogelijk om op uw startpagina backlinks te verkopen. Bij sommige scripts verloopt dit proces helemaal automatisch.