Een Nederlandse startpagina maken

Loopt u rond met de gedachte dat het niet makkelijk is om een startpagina website te bouwen? Dan zult u de informatie die u hier aantreft eens door moeten nemen. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Ook kunt u inkomsten genereren met het verkopen van links op uw startpagina website. Heeft u hier wel oor naar? In dit artikel vindt u er meer informatie over. Een startpagina script is hetgeen u nodig heeft. In feite gaat het om een CMS systeem maar dan puur gericht op het beheer van een startpagina website. De programmeertaal PHP wordt in veel gevallen gebruikt voor het maken van dergelijke script.

Een startpagina script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. U zult dus ook webhosting moeten regelen. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Meer over de benodigdheden vindt u in het artikel Startpagina script. Wanneer u een domein met de juiste hosting heeft, dan zal het installeren van het script niet veel problemen opleveren. Vaak neemt een meegeleverd installatiescript de moeilijkste stappen van de installatie voor zijn rekening.

Het is mogelijk om diverse betaalsystemen aan het script te koppelen. Met het verkopen van links kunt u ervoor zorgen dat uw website een extra inkomstenbron wordt. Een linkplaatsing kan via een formulier op de website worden aangevraagd. Via dit formulier dat via iedere dochterpagina is op te vragen, mag de bezoeker de rubriek kiezen waarin de link moet worden geplaatst. Vervolgens kan de bezoeker betalen via de door u ondersteunde betaalmethoden. Als de betaling is gelukt zal de link meestal automatisch geplaatst worden.

Iedereen die daar interesse in heeft kan een account aanmaken op uw startpagina website. Met een gebruikersaccount is het mogelijk om op uw website in te loggen. Na het inloggen kan men een nieuwe startpagina toevoegen en links op deze startpagina plaatsen. Zo zorgen gebruikers voor extra content op uw website. Af en toe frisse content is altijd goed. En niet alleen voor de bezoekers. Websites waar regelmatig goede content bij komt zullen verder door zoekmachines beter worden gewaardeerd dan websites waarbij dat niet zo is. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.