Een Nederlandse startpagina maken

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Op een startpagina maakt u categorie├źn aan en in deze categorie├źn plaatst u de links. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.