Een Nederlandse startpagina samenstellen

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Een Nederlandse startpagina maken. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U bent dan de baas over de hele website. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld 20 te hebben op uw startpagina. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.