Een Nederlandse startpagina samenstellen

Er zijn diverse opties voor wat betreft startpagina aanmelding. Uzelf als paginabeheerder registreren is een voorbeeld van hoe u zich veel veel websites kunt aanmelden. Een eigen startpagina kunt u dan aanmaken en die kunt u volgooien met interessante links. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Het is vanzelfsprekend toegestaan om uw eigen websites te promoten op uw startpagina. U zou kunnen zeggen dat zoekmachines zoals Google de link als een aanprijzing zullen beschouwen. Het is goed om deze kennis te hebben wanneer u hoger in de zoekmachines wilt komen. Uw website stijgt in de zoekmachines wanneer u een aantal goede links heeft vanaf andere websites. Startpagina links kunnen hier onderdeel van zijn. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Met een startpagina script kunt u betaalbaar zelf een startpagina website beginnen. Voor het installeren van een startpaginascript dient u een domeinnaam en webhosting te hebben. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Een betaling zorgt er namelijk voor dat de plaatsing gegarandeerd is. Veel mensen zullen bereid zijn voor een link op uw startpagina website te betalen. Het script controleert de betaling en plaatst bij een succesvolle betaling de link meteen. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.

Heeft u zelf geen zin of tijd om een eigen startpagina te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om de link aan te melden bij een bestaande startpagina. De eerste mogelijkheid die u heeft is het indienen van een linksuggestie. De beheerder beslist of de link wordt geplaatst. Plaatst u op een andere pagina een link terug naar de startpagina, dan is het mogelijk deze link als retourlink op te geven. De kans dat uw link wordt geplaatst is dan groter. Ook is het bij veel websites mogelijk een klein geldbedrag te betalen voor de linkplaatsing. De plaatsing is dan gegarandeerd. Zijn bepaalde aspecten nog niet helemaal duidelijk voor u, dan kan het artikel Nieuwe startpagina maken u helpen hiermee. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.