Een nieuwe portaal site bouwen

Startpagina websites zijn uiterst handig voor affiliate marketing. Zo een website is een grote verzameling van backlinks. Dergelijke links dragen bij aan het vergroten van de vindbaarheid van de op de dochterpagina’s vermelde websites. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. Het is meestal mogelijk om voor iedere dochterpagina de zoektermen in te stellen. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

Er bestaat geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat kan worden aangemaakt. Over ieder thema kan een dochterpagina worden samengesteld. Daarbij is het vaak mogelijk om relevante zoekwoorden op te geven per individuele dochterpagina. In het subdomein van een dochterpagina kunt u deze zoektermen ook verwerken.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Eigen startpagina goede informatie daarover. Met een startpagina script kunt u heel eenvoudig affiliate links plaatsen. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Het plaatsen van informatieve teksten is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. Meerdere banners kunnen worden toegewezen aan een enkele bannerruimte. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Op deze manier kunt u diverse inkomstenbronnen aanboren met uw eigen startpagina website. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. De inloggegevens van het beheeraccount kunt u instellen tijdens de installatie van het PHP script.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Er worden technieken gebruikt om spam te herkennen en tegen te houden.