Een nieuwe portaalsite maken

Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. U kunt meer lezen op Startpagina aanmaken als u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. U kunt daar lezen hoe u aan een dergelijk script kunt komen.

Geld verdienen met het betreffende startpagina script is prima te doen. Het bevat functies waardoor u gemakkelijk links kunt verkopen. Met behulp van het beheerpaneel is het behoorlijk gemakkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Het instellen van de betaalkoppeling is niet behoorlijk ingewikkeld.

Uiterst handig zijn startpagina websites ook in het geval dat u zich bezighoudt met linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Dit subdomein kunt u bij het aanmaken van een startpagina zelf kiezen. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo makkelijk te plaatsen. Er kan daarnaast nog een aparte tekst worden toegevoegd binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Hierboven spraken we er reeds over. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Daarnaast een poll is gemakkelijk geplaatst. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat via het beheeromgeving uiterst gemakkelijk gedaan. Op deze manier kunt u alle instellingen veranderen van uw website.n alleen maar het plaatsen van backlinks. Het is steeds vaker een mogelijkheid om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Met een startpagina script is het zelfs mogelijk zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Wanneer u daarin interesse heeft, kunt u Eigen startpagina eens doornemen. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. Het bevat functies waardoor u gemakkelijk links kunt verkopen. U kunt uiterst makkelijk de prijs van een backlink opgeven in het beheergedeelte van het startpaginascript. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. U kunt bannerruimte verhuren, maar daarnaast een Adsense blok is snel toegevoegd. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Nuttig zijn startpagina’s bovendien indien u linkbuilding activiteiten verricht. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Het gewenste subdomein kan tijdens het toevoegen van de startpagina worden opgegeven. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom relevante zoektermen.

Hierboven spraken we er al over. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. In eerste instantie is het niet moeilijk om het meest recente nieuws toe te voegen. Ook zal het plaatsen van een poll geen probleem zijn. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Programmeerkennis is niet nodig. De kleuren van de startpagina website wijzigen is tevens behoorlijk makkelijk.