Een nieuwe portaalwebsite runnen

U kunt een startpagina website prima inzetten voor affiliate marketing. Met een startpagina website is het mogelijk om links aan te leggen naar andere websites. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Op elke individuele dochterpagina kunnen rubrieken aangemaakt worden om de links uit te splitsen in deelonderwerpen.

Er bestaat geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat kan worden aangemaakt. U kunt over de meest uiteenlopende thema’s een dochterpagina aanmaken. Via de beheeromgeving stelt u per afzonderlijke dochterpagina de relevante zoektermen in. Het is ook mogelijk om deze zoektermen te gebruiken in het subdomein.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Aanmelden startpagina goede informatie daarover. U kunt heel eenvoudig affiliate links aan uw startpagina website toevoegen. Zo kunt u vrij gemakkelijk een affiliate website samenstellen. U heeft een grote mate van controle over het uiterlijk van uw startpagina website. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

Het aanbieden van linkbuilding is met een eigen startpagina website heel gemakkelijk. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Er zullen hier doorgaans faciliteiten voor worden geboden door het script. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Commerciële links plaatst u op dezelfde wijze als een gewone link.

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Daarnaast bevatten de formulieren technieken voor het herkennen en tegenhouden van spam.