Een nieuwe startpagina maken

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Het artikel Uw eigen startpagina samenstellen voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.