Een nieuwe startpagina samenstellen

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. U kunt voor beide opties kiezen. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Een Nederlandse startpagina bouwen. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U kunt dan alles aanpassen van de website. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.