Een nieuwe startpagina website beginnen

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website simpel te doen zijn. Het script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Lees de pagina Je moderne portaalsite ontwikkelen door op het moment dat u meer wilt weten. Dikwijls wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De rubrieken op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

In feite is een startpagina script webapplicatie waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft een systeem die u op uw webhostingpakket installeert. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.