Een startpagina online zetten

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. U kunt zonder extra kosten een nieuwe startpagina samenstellen. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Het is ook toegestaan om uw startpagina met persoonlijke favorieten te vullen. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Maak een eigen startpagina. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Om zelf een startpagina website op te zetten raden wij u aan om op zoek te gaan naar een goed startpaginascript. Het is niet lang geleden dat er nog een modern script hiervoor is uitgekomen. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.