Een startpagina online zetten

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. De dochterpagina’s worden vaak per thema aangemaakt. U kunt zonder extra kosten een nieuwe startpagina samenstellen. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. U mag ook een algemene startpagina maken. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Nieuwe startpagina samenstellen meer informatie te vinden. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. Een aantal informatieve teksten en afbeeldingen toevoegen kan nuttig zijn om een stukje onderscheidendheid in te bouwen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. U kunt zich met uw startpagina prima onderscheiden van de rest door iets anders te doen.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.