Een startpagina online zetten

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat videomateriaal en informatieve teksten. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Een nieuwe startpagina online zetten eens.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. U bouwt er een stukje garantie mee in. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.