Een uitgebreide portaalwebsite beheren

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

Online kunt u er wel iets over vinden. De pagina Nieuwe startpagina maken vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Het formulier voor het aanmelden van een link is vanuit iedere dochterpagina eenvoudig te bereiken.

U kunt het zo instellen dat banners op uw website elkaar afwisselen. U kunt instellen welke banners op welke plek getoond mogen worden. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Een Google Adsense blokje toevoegen zal ook geen enkel probleem zijn. Zo is het mogelijk om te variƫren en de onderzoeken wat het beste voor u werkt.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.