Eenvoudig uw marktplaats bouwen

Een advertentie website is relatief eenvoudig in te zetten voor het genereren van online inkomsten. Dat is eenvoudig vanuit uw woning te doen. U kunt online betaalbaar een script kopen waarmee u gemakkelijk een marktplaats opzet. En het mooie is dat u deze advertentie website overal ter wereld kunt beheren.

Voor meer informatie over een advertentie website maken, kunt u marktplaats CMS raadplegen. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. De noodzaak om zelf iets te bouwen valt weg als u een reeds bestaand script koopt. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

Voor het gebruik het script is geen enkele kennis van HTML vereist. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. Op de website van de aanbieder staan de instructies voor het installeren. De ontwikkelaar kan u helpen bij het installeren wanneer u er met de handleiding niet uitkomt. Zodra de installatie is voltooid, is het mogelijk om uw beheeraccount te gebruiken voor het uitvoeren van beheertaken.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. Het aantal foto’s is hoog te zetten of enigszins te limiteren. Uiteraard is dit afhankelijk van wat u zelf wilt. Via de voorkant van uw advertentie website kan men zich gemakkelijk registreren als adverteerder. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Als er ongeldige gegevens worden ingevuld dan zal er een melding weergegeven worden.