Eigen Advertentie Site Opbouwen

Een advertentie website hoeft u zelf niet meer in PHP te maken met het advertentie script. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een gebruikersaccount. Een gebruikersaccount geeft de mogelijkheid tot het toevoegen van advertenties. Het advertentie script geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen online. Lees bovendien wanneer u dit wel interessant vindt.

Met een paar eenvoudige handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Hierop kunnen adverteerders hun spullen eenvoudig te koop aanbieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen met behulp van . Met een paar eenvoudige handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Het systeem waar u middels de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag verder hier meer over. Middels een veilig inlogsysteem gemaakt in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het systeem controleert of ingevoerde waarden wel geldig zijn. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. De laatst bezochte advertenties zijn simpel op te vragen voor de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan aanmaken is via de backend omgeving instelbaar. Kleuren en categorieën op uw site kunt u simpel wijzigen. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Met een eigen account is een advertentie toevoegen mogelijk.

Men kan op een makkelijke manier op een advertentie reageren. In het geval dat hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Er kan vervolgens middels e-mail een afspraak gebouwd worden over de verkoop van de spullen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.