Eigen startpagina bouwen

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. U kunt ermee de promotie van uw andere websites doen. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Klik op Startpagina aanmaken om meer over startpagina scripts te weten te komen. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.