Eigen startpagina bouwen

Zelf een startpagina website is met behulp van een bijzonder PHP script eenvoudig. Een startpagina script heet zo een script. Een startpagina script zorgt ervoor dat er nauwelijks technische kennis nodig is voor het beginnen van een startpagina website. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen goed te doen. U kunt op uw dochterpagina’s diverse widgets plaatsen. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Andere websites worden beter gevonden met behulp van startpagina links.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website . Met het verkopen van links via uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten erg eenvoudig weer terugverdienen. U kunt per link categorie de kleuren behoorlijk simpel veranderen. Het is enorm eenvoudig om een nieuwe link categorie toe te voegen. Registreren op uw website is ook mogelijk met behulp van een registratieformulier. Daarmee krijgen bezoekers de optie om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Bij het plaatsen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Het is per individuele startpagina daarbij mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Het is bovendien mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat goed te doen. Op deze slimme kunt u bannerruimte verhuren. Het plaatsen van een affiliate banner is een andere optie. Het is maar een greep van het eindeloos aantal opties dat u met een eigen startpagina website heeft.