Eigen startpagina bouwen

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan alles in eigen beheer. Een en ander is terug te vinden via Je eigen startpagina bouwen. U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. U hoeft niets te weten over programmeren.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Via het artikel “Bouw je eigen startpagina” kunt u daar meer over te weten komen. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.