Eigen startpagina maken met het startpagina script

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. U heeft dan de meeste controle over de situatie. Hierover staat op Je eigen startpagina het een en ander. Met dit script kunnen ook mensen zonder technische kennis aan de slag. Er is geen kennis van HTML nodig.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Maak eigen startpagina. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Met behulp van banners kunt u adverteren. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.