Eigen startpagina maken met het startpagina script

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Onder andere de tekst Startpagina script is erover te vinden. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.